Forum www.wojnacja.fora.pl Strona Główna  
 FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy •  Galerie   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 Strata jednostki przed aktywacja Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Ciężki
1. Chłopiec Okrętowy


Dołączył: 25 Maj 2016
Posty: 2 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 9:10, 25 Maj 2016 Powrót do góry

Co się dzieje, gdy w danej turze stracę wszystkie jednostki z jeszcze nie aktywowanej karty? Gdy będzie kolej tej karty to tracę ruch i przeciwnik rusza się dwa razy pod rząd, czy dobieram kolejną kartę z kolejki jeszcze nie wykorzystanych?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Dragon_Warrior
Imperator
Imperator


Dołączył: 17 Lut 2011
Posty: 1334 Przeczytał: 6 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 14:53, 27 Maj 2016 Powrót do góry

Dobiera się pustą kartę czyli "traci" jedną aktywację. Dlatego ustawiając stos mniej zachowawczo ryzykuje się czasem jeszcze większe straty.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)